مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ارومیه

• کمتر از یک دقیقه
بنا به گزارش مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

دعوت نامه سمینار کشوری بازی و بازی سازی در آموزش علوم پزشکی

سمینار کشوری بازی و بازی سازی در آموزش علوم پزشکی در 19 مهر 1403 برگزار خواهد شد.

مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد سمینار کشوری  « بازی و بازی وارسازی در آموزش علوم پزشکی » را در روز پنجشنبه مورخ 1403/7/19 از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۸:۰۰ به صورت حضوری در سالن دارالفنون، طبقه نهم ساختمان مرکزی دانشگاه واقع در بلوار کشاورز نبش خیابان قدس برگزار نماید. شایان ذکر است مقتضی است اعضای هیات علمی، دانشجویان و علاقمندان جهت شرکت در سمینار از طریق لینک زیر حداکثر تا تاریخ ۱۷ مهرماه در سمینار ثبت نام نمایند.
لینک ثبت نام برنامه از طریق سامانه توانا: (نام کاربری و رمز ورود برای افرادی که اولین بار وارد سامانه میشوند، کد ملی میباشد. (https://B2n.ir/d )
در صورت وجود هر گونه سوال یا مشکل در فرایند ثبت نام لطفا با شماره ۸۸۹۵۵۷۱۲ داخلی ۳۰۱ سرکار خانم جعفری و جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص سمینار، با شماره ۸۸۹۵۵۸۴۶ داخلی ۲۰۲ سرکار خانم دکتر فتحی زاده تماس حاصل فرمایید.

• گروه خبری : آخرین اخبار,رویداد های علمی,اطلاعیه ها